Jun 14, 2017, 10:58 PM

Дъждовен ден 

  Poetry
552 0 0

Случаен ден, но толкова различен.

Студен, дъждовен, хубав ден.

Вървиш сред хора безразлични, вървиш

и сякаш си смутен.

Не можеш да достигнеш сетивата.

Разпънати на кръст в дъждовен ден.

И капките остават по росата, тъй

както чувстваш се в дъждовен ден.

© Ася Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??