17.05.2024 г., 14:21 ч.

Дъждовен празник 

  Поезия
91 0 0

Красива, чиста, пролетна вода,

щастлива от небето как потича,

остава в мен дъждовната следа,

която с кротка нежност ме обича.

 

Дъждът е мой приятел, верен, благ,

където и да съм, ще ме открие,

загуби ли ме, ще ме търси пак,

намери ли ме, празник ще сме ние.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??