27.01.2015 г., 20:17 ч.

Дъждовито 

  Поезия » Друга
331 0 3

Събличам старата си кожа.

сглобявам  образите си  насън.

А времето да изтърпи не може -

разсърди се - и заваля навън.

Премяната на старите дървета

в изгрева се прекрои

денят си сложи щампа – дъждовита

така промяната узакони.  

Последвах на природата каприза.

прескачам две три локви - за адет

закачам на измокрената риза

две капчици надежда – за късмет.

 
 
 

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??