5.10.2008 г., 19:33 ч.

Дъждовна импресия 

  Поезия » Любовна
669 0 8

Заваля. А аз...

обичам да съм тъжна

затаена в тъмното

да развържа мисли

в кривите пътеки

на сълзите.

Виждам

идват право

от вчерашния

пухкав бял,

а днес

студено- мрачен

облак ли?

Или небе?

Странно ми е...

И аз

вчерашната слънчева

съм днешната

Дъждовна.

Протягам лице

към вятъра...

Или към теб?

Не помня.

Затворих очи.

Вдигам се

на пръсти...

Целувка!

Ти ли ме целуваш?

Мокра съм.

Налюбена

от капки...

Налюбена

на капки.

Нажадувах се!

Порой!

Върху мен!

В мен!

Обичам...

Нека да съм тъжна,

студена...

Утре пак

ще раждам

топлината си!

Наваляна съм!

Пречистена!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??