25.09.2008 г., 17:41 ч.

Дъждът като смъртта 

  Поезия
900 0 4
 

Дъждът като смъртта

 

Дъждобрански дни,

мокри хора се оплакват.

Някои даже псуват капките,

кой ли стряскат?

 

Други, дъждофили,

чувстват със дъжда.

Мокри и щастливи

не бързат да се приберат.

 

Всеки с проблемите си

и нищо общо с дъжда,

природно явление.

Като смъртта.

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??