30.03.2024 г., 13:03 ч.  

Дълбоко в очите 

  Поезия » Философска
191 4 8

Дълбоко в очите пролет настана.
Зазвучава валсът на любовта.
В полусън, в тайна нирвана
пулсира сърце в миг доброта.

Дълбоко в очите смисъл прошепва
и в тях се тайно и тихо оглежда.
В този момент тайната светва
и ражда цялата светска надежда.

Дълбоко в очите любов се чете,
млада и буйна, с пулс ускорен.
Невинност на чисто малко дете
ражда в транс новия ден.

Дълбоко в очите доброто живее
и пълни сърцето с гореща любов.
Душата обича, за да живее
и да направи света за доброто готов.

Дълбоко в очите пролет настана.
Зазвучава валсът на любовта.
В полусън, в тайна нирвана
пулсира сърце в миг доброта.
                        ©️ Дарина Дикова, 30.03.2024 г.
 

© Дарина Дикова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??