21.11.2010 г., 22:11 ч.

Дълбоко в Сърцето 

  Поезия
785 0 3

Там, дълбоко във сърцето,

срещаме се с теб във утринта.

Там, дълбоко във сърцето,

зрее в мен и тебе Любовта!

Там, дълбоко във сърцето,

казваме си неизказани неща.

Там, дълбоко във сърцето,

имаме Божествена искра!

Там, дълбоко във сърцето,

стават само всички чудеса!

Там, дълбоко във сърцето,

само там пребъдва Любовта!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??