Nov 21, 2010, 10:11 PM

Дълбоко в Сърцето 

  Poetry
784 0 3

Там, дълбоко във сърцето,

срещаме се с теб във утринта.

Там, дълбоко във сърцето,

зрее в мен и тебе Любовта!

Там, дълбоко във сърцето,

казваме си неизказани неща.

Там, дълбоко във сърцето,

имаме Божествена искра!

Там, дълбоко във сърцето,

стават само всички чудеса!

Там, дълбоко във сърцето,

само там пребъдва Любовта!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??