6.08.2011 г., 16:35 ч.

Дължимата цена 

  Поезия » Философска
536 0 3

Изгаря неспокойната душа –

стремително я грабват боговете!

А поетическата лира светва –

по-ярка, мелодична – в утринта!

 

Висока е дължимата цена,

но струва си, щом плащаш за изкуство!

В замяна – пъстър шум и... самота!

Останалото: в лист попило чувство!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??