В детството
засях го с много трепет...
Покълна през
младежките години.
В "зрялата" ми възраст
се разлисти
и в дни горещи
ме спасява със дебела сянка...
Но едва наесен
пълни с аромат
ще бъдат плодовете
от житейското дърво на
МЪДРОСТТА!!!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени