17.04.2013 г., 20:04 ч.  

Дързък бездомник 

  Поезия » Еротична
1113 0 5

Той е дързък бездомник -

влиза тихо, без глас

във леглото ми скромно

и ме люби в захлас.

Под чаршафа се свира -

без да пита дори,

и часът не подбира,

идва в ранни зори.

По бедрата ми нежно

плъзва - сладък сюрприз

ме завърта метежно

пак, немирният бриз.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??