17 abr 2013, 20:04  

Дързък бездомник 

  Poesía » Erótica
1118 0 5

Той е дързък бездомник -

влиза тихо, без глас

във леглото ми скромно

и ме люби в захлас.

Под чаршафа се свира -

без да пита дори,

и часът не подбира,

идва в ранни зори.

По бедрата ми нежно

плъзва - сладък сюрприз

ме завърта метежно

пак, немирният бриз.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??