28.01.2011 г., 16:23 ч.  

Дюнер 

  Поезия » Хумористична
516 0 0

На всеки ъгъл дюнер,

каза Бойко, наший тунер.

На Тиквата гаф голям.

Как не я е срам?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??