29.10.2007 г., 12:00 ч.

Е отново плача.. 

  Поезия » Любовна
834 0 1
Е, отново плача! Пак и отново...
Почти всеки ден го правя...
И отново черни следи от спирала белязват лицето ми...
Ех, колко спирали са плакали с мен...
носени от сълзите ми...
умирайки в устните ми...
Колко болка са попили...
колко с мен са страдали,
в колко спомени живеят...
Е, отново плача... но следите черни липсват...
сълзите също няма ги...
Няма болка, няма спомени...
Е, отново плача...
не от болка, а от самота...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??