15.11.2007 г., 17:19 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
801 0 2

Затварям си очите, затвори ги и ти.
Спомни ли си онези дни прекрасни,
когато се смяхме, плакахме, живяхме,
но бяхме истински,
а днес какви сме?
Просто едни актьори,
на които им е писнало да играят едни и Същи роли...


... и тихо без да разбереш -
отронвам най-тъжните сълзи,
плаче вътре в мен душата,
а не мога да го покажа...
Крия болката в себе си,
нямам право да бъда щастлива...

© Безз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лъха нежност и красота. Поздравления, сладуранке!6+
  • Не тъгувай. Просто не си срещнала
    истинската любов. Знам, че след
    тъгта идва щастието.С много обич.
Предложения
: ??:??