11.09.2007 г., 19:34 ч.

* * * 

  Поезия
564 0 4
 

Аз съм просто едно младо момиче,

Което иска и търси разбиране,

Ала всички, от моя свят, сте далече

И във всичко със вас разминавам се...


Аз не искам да бъда богата -

От вас нищичко няма да взема!

Защото разбирам, че само душата

Може да бъде богатство безценно!


Всичко друго с пари се купува

И всичко, всичко вие продавате...

Но тежко и горко му на този,

Който взема пари, а си дава душата!


Любовта ви е също покупна

Ако ви плащат, да, заминавате,

И "обичам те" казвате, ала чудото

На истинската любов отминава ви...


Щом искате, трупайте долари!

И тела, и души разпродавайте!

Аз все още си търся разбиране,

Но при вас не ще го намеря, туй ясно е...

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??