16.04.2009 г., 0:26 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
759 0 0

Сърцето ми в ритъм див заби...

Любов гореща с могъща сила ме обви...

Напълно животът ми се преобърна,

когато в него влезе ти...

С любов и нежност ме обгърна

и с теб крояхме бъдещи мечти!

 

Любими, никога не ме оставяй

без тебе тъжна да стоя!

Дай ми туй, от което се нуждая...

С пълни шепи дай ми любовта!

 

Недей отблъсквай ме със студена ласка...

Не прави така, че да си отиде любовта...

Нека, както двама си обещахме,

да делим болката и радостта!

 

За друг не ща и да помисля...

За мене ти си единствен в света!

Точно ти ми даде вяра,

че все още съществува любовта!

 

От мене ще получиш

любов, разбиране и топлина!

А от тебе единствено желая

да остана единствена в твоята душа!

 

Обичам те, никога не го забравяй!

Ти си моята сбъдната мечта!

Обичам те, никога не ме оставяй!

За мене ти си любовта!

 

© Тери Герова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??