15.02.2012 г., 20:33 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
464 0 0

***

 

Във езерцата на очите ти стаена

любов и нежност, болка, суета...

От тях да вкуся позволи на мене

и радостна и тъжничка сълза.

 

Животът с мъдрост ни наказва -

втъкава в дните трезвостта.

С черупка твърда ни запазва

от лудостта на любовта.

 

Но днес бъди благословена -

по пътя на живота продължи!

И с мъдрост трезва надарена,

с душата на дете си остани!

 

2003г.

© Краси Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??