...а лятото си тръгва,
спектакълът приключва,
мимансът се разпръсва,
и публиката стихва...
... завесата се спуска,
прожекторът изгасва,
чистачката помита,
охраната заключва...
... до следващото лято,
до другият спектакъл.
© Хари Спасов Всички права запазени