20.04.2012 г., 0:27 ч.

:) 

  Поезия » Любовна
665 0 1

Ти радваш се на първите лъчи,

сутрин, през прозореца навлезли,

аз гледам те и мисля си, уви,

ще си тъжен, щом слънцето залезне.

 

Аз будя се, обръщам се наляво

и слънцето до мен лежи.

Ти казваш, че щастлив си? Не, лъжа е,

аз най-щастлива съм, помни.

 

 

_________________________________________________________ 

 

 

 

 

Роза съм била, с бодли,

скрита тайно между карамфили.

Звезда бях, паднала, нали?

Сбъднато желание за тебе, мили.

 

Но от бодлите, знаеш, че боли,

а звездата паднала умира.

Знам, че вярно е, кажи

тогава как съм още жива?





На А.С.

18.04.2012г.     

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??