15.12.2014 г., 11:43 ч.  

*** 

  Поезия » Друга
525 0 6

                                                              ***

 

                                                        ... ще бъде

                                                        по - студено.

 

                                                        от любов...

                                                        

                                                        от ревност.

 

                                                        от Приятели...

 

                                                        ... а и в твоите

                                                                      обятия

                                                        някой,

                                                        може да премръзне

 

                                                        без да подозираш.

 

                                                        ... и ще бъде

                                                                     по - студено.

 

                                                        Предателство,

                                                        живота ни

                                                        бродира

 

                                                        безкрай

 

                                                        Кървава е,

                                                        светлата му

                                                                              риза

 

 

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??