4.03.2008 г., 16:54 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
452 0 1

Трудно е в този свят да си сам и да няма кой да те разбере,
но още по-трудно е да гледаш как другите са добре,
а ти си свит в ъгъла на самотната стая
и си мечтаеш като тях да отидеш в рая!
Усещаш силна болка и непоносимо страдание,
зщото съдбата те е подложила на изпитание!
Бъди силен и не склонявай ти глава.
Недей проронва ти пред никого сълза!
Върви гордо напред и силен бъди,
защото някой ден щастлив ще бъдеш ти!
Може да изминат много лета и зими,
но ще срещнеш човека, с който ще сте щастливи!
А дотогава живота си ден за ден живей,
за да не може той да ти се изсмей!
Дори да се питаш защо си роден на този свят
и да чакаш да свърши този ад,
стреми се да не се предаваш
и всички трудности да преодоляваш!

© Радка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??