30.01.2005 г., 11:04 ч.

Един Ден 

  Поезия
1400 0 3
Един ден,
искам и аз да почувствам любов.
Един ден,
искам и аз да чуя твоя зов.
Един ден,
ще плача със истински сълзи.
Един ден,
в който ще бъда щастлива завинаги.
Един ден,
ще преливам от страстта си.
Един ден,
ще се затворя в себе си.
Един ден,
ще се опитвам да забравя теб.
Един ден,
ще съм само сама със...мен.
Един ден,
ще ме потърсиш и ти.
Един ден,
ще се сетиш за моите сълзи.
Един ден,
ще заплачеш горчиво и ти.
Един ден,
аз ще изтрия твоите очи.
Един ден,
ще те целуна леко по устата.
Един ден,
ще разбереш какво е самотата

© Стелла Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??