Jan 30, 2005, 11:04 AM

Един Ден 

  Poetry
1406 0 3
Един ден,
искам и аз да почувствам любов.
Един ден,
искам и аз да чуя твоя зов.
Един ден,
ще плача със истински сълзи.
Един ден,
в който ще бъда щастлива завинаги.
Един ден,
ще преливам от страстта си.
Един ден,
ще се затворя в себе си.
Един ден,
ще се опитвам да забравя теб.
Един ден,
ще съм само сама със...мен.
Един ден,
ще ме потърсиш и ти.
Един ден,
ще се сетиш за моите сълзи.
Един ден,
ще заплачеш горчиво и ти.
Един ден,
аз ще изтрия твоите очи.
Един ден,
ще те целуна леко по устата.
Един ден,
ще разбереш какво е самотата

© Стелла Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??