9.04.2012 г., 12:32 ч.

Един ден 

  Поезия » Любовна
707 0 7

Един ден кризата ти ще премине

и нека да сме живи до тогава...

Аз моля гордостта ти да не срине

и наш'та връзка да е все тъй здрава.

Един ден може би ще осъзнаеш,

че близостта ни те крепеше...

Но всъщност ти и днес го знаеш

и честолюбието наранено те мореше.

Един ден, след години щом се срещнем,

в очите ни ще има нежен блясък,

с раздумка носталгична ще поседнем

да попресееме житейски пясък...

И всяко камъче, останало в ситото,

ще бъде ден, останал във сърцата,

ще бъде кубчето мая в брашното -

солта във хляба на съдбата...

Най-хубавото подир нас, обаче,

ще бъде кротката любов стаена,

която с нас в годините все крачи

и оцеля в житейската арена...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??