15.06.2008 г., 14:27 ч.

Един ден 

  Поезия » Любовна
837 0 0

Един ден само да имах,
един едничък още с теб,
живота си в един ден бих ти дала,
сърцето също... да спре да боли.

Един ден само с теб да имах,
бих умряла в твоите ръце,
за да не мога да страдам,
защото си далеч от мен.

Един ден само с теб да имах,
един едничък до твоето сърце,
бих ти казала колко много те обичам
и тихо да затворя очи.

Един ден само с теб да имах,
един едничък... последен,
бих те прегърнала с трептящи ръце,
ще затворя завинаги очи,
за да може любовта ни
за винаги в безкрая да лети.

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??