1.03.2016 г., 22:27 ч.

Един ден, просто един ден... 

  Поезия » Любовна
345 0 0

Един ден…просто ще дойде един ден, в който няма да боли.

Ден, в който просто ще забравиш за всичко или поне в това ще се убеждаваш.

 

Един ден…просто в този ден няма да има сълзи от безсилие и ранимост.

Ден, в който ще си кажеш просто”Спри, не издържам повече” и всичко ще приключи.

 

Един ден…просто няма да усещаш вече парещото гърло или горчивата хапка.

Ден, в който просто ще замълчиш уморено, знаейки, че така е най-добре или поне така ще се съхраниш.

 

Един ден…просто ще дойде един ден, в който няма да чакаш.

Ден, в който просто светът няма да е за теб или ти ще разбереш, че твоето място в него е празно вече за теб.

 

 

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??