23.06.2009 г., 10:23 ч.

Един, една, едно 

  Поезия » Пейзажна
718 0 4

ЕДИН, ЕДНА, ЕДНО...

 

 

ЕДНО ПАЛЕЩО РЪКУВАНЕ

ЕДИН СПОМЕН С ЕДИН МЪЖ

ЕДНО ШАРЕНО ПЪТУВАНЕ

И НЕОЧАКВАН ЛЕТЕН ДЪЖД

 

ЕДНА СТЪПКА ПО ТРЕВАТА

ЕДНО ЛЯТО СЪС КРИЛА

ЕДИН ФИЛМ ЕДНА СОНАТА

ОТ ЗВУЦИ И ОТ СВЕТЛИНА

 

ЕДИН ЖЕСТ ЕДНО СИЯНИЕ

ЕДИН ГРЪМ ОТ ВЕЧНОСТТА

ЕДИН СЪН ЕДНО ВИДЕНИЕ

ЛЮБОВ ТИ ЛИ СИ ТОВА…

 

ЕДНА ПЪРВА МОЯ ПЕСЕН

ЕДНО  ЦВЕТЕ ВЪВ СЪНЯ

ЕДНА ПРОЛЕТ И ЕДНА ЕСЕН

И БЕЛИ БЕЛИ ХВЪРЧИЛА…

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??