3.12.2006 г., 9:10 ч.

един живот 

  Поезия
795 0 16
един живот





един живот
безброй окраски
пред мен са образи
нахлули маски
усещам бесните
от първи поглед
не могат себе си
да разпознаят
страхливците
се колебаят
самохвалковците
се ласкаят
бандити
търсят далавери
с успял живот
те оправдават
мръсните си цели
некадърници
успяват
с рушвети
с мерзости
с нахалство
глупаците
за пример стават
безсрамно
хитрост като ум
провъзгласяват

хортувайки
сега със теб на чашка
аз право да ти кажа друже
с думи сладки
оставам при мечтателите
там поне е чисто братко

Чар....3.12.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??