3.10.2007 г., 14:02 ч.

Един кръговрат... 

  Поезия
601 0 6
Тръгваш и вървиш ли,вървиш,
щастие търсиш,
а самотен вървиш...
Даваш от себе си всичко,
но на кого?
На човек,който подиграва се с теб
и защо?
Продължаваш отчаян от света и защо?
Защото всичко върти се като едно кълбо..
Днес щастлив си,
утре пък не,
и това с години повтаря се,
няма ли някой да го спре?
Нека се спре този голям кръговрат,
от който връщане няма назад...
Нека болката спре да гори,
и ранени всички да сме без души...
Нима от този голям кръговрат,
наистина изход няма?....
..Няма път назад....

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??