28.08.2012 г., 10:31 ч.

Един мъж на 69 

  Поезия » Друга
495 0 6

Не съм я датата забравил

и аз кога съм бил роден.

Шейсет и девет съм направил

на този личен ден за мен.

 

Аз черпя всичките познати

на този тъй прекрасен ден.

И ровя в миналите дати

докаран, даже променен.

 

Разглеждам снимките в албума

със любопитство на хлапак.

За речена любовна дума

си спомням днеска със мерак.

 

Но днес не черпя аз за възраст

със малка и с голяма доза.

Простете ми за тази дързост:

аз вдигам тост за позната поза!

 

28.08.2012

София

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??