27.07.2015 г., 14:35 ч.

Един Народ отказва да изчезне 

  Поезия » Друга
453 0 0

Един Народ отказва да изчезне...

Един Народ, погазван векове.

Тези жени защо ли са излезли?

Мъстят те за  бащи и синове.

 

Те знаят - може да са смъртни

и още утре може да са тлен,

но Огънят в очите им  безсмъртен е

и всява страх в промити умове.

 

душманите им много са и бесни -

за "право в рая" бързат към "Аллах",

едничък ужас може да ги стресне -

в джихад, ако ги  усмърти жена,

си вярват, че попадат право в ада си...

 

 

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??