9.03.2005 г., 21:07 ч.

Един последен танц 

  Поезия
1278 0 2

За последен път докосвам твоето лице,
за последен път усещам как бие твоето сърце.
Целувам те сякаш никога вече няма да целувам,
жадувам за още, на любовта си аз робувам.
За последен път сме само аз и ти,
за последен път поглеждам в твоите очи.
Където и да отида, каквото и да правя
няма да спра да те обичам,
няма да те забравя.
С този последен танц ще свърши всичко между нас,
 с този последен танц "Сбогом" ти казвам аз.

© Георги Христозов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??