17.10.2008 г., 1:49 ч.

Един прекрасен мъж 

  Поезия » Любовна
1801 0 2
Един прекрасен мъж ме плени 
и взе сърцето и любовта ми в длани. 
Щастлива съм в този плен 
и от него не желая да избягам. 
Ти си мъжът, който ме обича
и с когото съм щастлива. 
Целувките ти ме изгарят, мили, 
и те желая все по-силно. 
Копнея вечно с теб да бъда 
като една обичана и обичаща жена. 
Обичам те копнея да изрека, 
а думите засядат в гърлото ми. 
Желая да изкрещя на целия свят 
колко много те обичам, любими, 
а на глас думите очаквани не изричам. 
Ти си животът мой, 
ти си любовта на моето сърце, 
но ти си и нещо много повече - 
моят прекрасен и специален мъж! 


Гр. Хасково 
15-10-2008 г./ 01:24 ч. 


© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??