5.08.2007 г., 8:21 ч.

Един щастлив край 

  Поезия
579 0 1
Един щастлив край,
това е всичко, което желая.
Да намеря изгубения рай,
това е всичко, за което мечтая.

Искам да забравя любовта,
да изчезне от сърцето изведнъж.
Отново да си върна радостта,
да посрещам със усмивка всеки дъжд.

Дори и навън да вали,
слънцето да грее в моята душа.
И пак да бъде както преди,
омръзна ми от толкова тъга.

Може би пак ще боли,
не понякога, а всеки ден.
Но няма да видиш моите сълзи,
за да останеш близо до мен.










© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??