9.04.2008 г., 8:57 ч.

Един вид Живот  

  Поезия
699 0 0

Един вид Живот  

Душа - страдала в самота...

Тяло - съществувало в старостта...

Въображение - промило снимки

за далечна мечта...

Разум - подхвърлил точни думи

на точни места...

Талант - жадувал да изрисува неразбраното...

Човек - удавил се в житийното...

Чувства - не познали мисълта...

Страсти - живели далеч от любовта...

Свобода - появил се мираж сред пустиня...

Пари - купили власт на господаря си...

Вяра - обединила индивидуалности...

Наука - поставила граници на представи...

Обич - направила ни добри...

Омраза - помела ценностите ни...

Свят - екзистенция преди нас...

Деца - живот и след нас...

Земя - създала ни различни...

Любящи...

Мразещи...

Жадуващи...

Мислещи...

Но различни...

Истина, повярвала на една лъжа...

Живот, в търсене на смисъла...

© Джей Ли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??