Един вид Живот
Душа - страдала в самота...
Тяло - съществувало в старостта...
Въображение - промило снимки
за далечна мечта...
Разум - подхвърлил точни думи
на точни места...
Талант - жадувал да изрисува неразбраното...Човек - удавил се в житийното...
Чувства - не познали мисълта...
Страсти - живели далеч от любовта...
Свобода - появил се мираж сред пустиня...
Пари - купили власт на господаря си...
Вяра - обединила индивидуалности...
Наука - поставила граници на представи...
Обич - направила ни добри...
Омраза - помела ценностите ни...
Свят - екзистенция преди нас...
Деца - живот и след нас...
Земя - създала ни различни...
Любящи...
Мразещи...
Жадуващи...
Мислещи...
Но различни...
Истина, повярвала на една лъжа...
Живот, в търсене на смисъла...
© Джей Ли Все права защищены