Тя беше толкова негова, колкото не е била ничия друга...
Той беше толкова нейн, колкото не е бил ничий друг...
Те бяха две Души... намерили се във времето...
Те бяха две Сърца, които туптяха заедно в един пулс...
Тя беше щастлива със него във всяка секунда...
Той беше обичан от нея във всеки свой миг...
Те бяха нещо..., което рядко се случва...
Те бяха се търсили... във всички свои животи преди...
Елка Бърдарова
24 ти Август 2021
© Elka Bardarova Всички права запазени