22.05.2011 г., 11:11 ч.

Един за друг 

  Поезия » Любовна
622 0 2

Смирена връщам се при теб

не мога повече да съм сърдита

на злобните езици дадох хляб

със моята душа открита...

 

Спокойна зная че зад мене ти

стоиш солиден и обичащ много важен

дори във мигове когато ни боли

големият кошмар не е тъй страшен

 

В камината ще сложим сухи съчки

в телата ни пожар от страст

и двама щом останем сам-самички

любовни думи ще ти шепна аз

 

Познати чувства пак ще ни достигат

какво ли друго има смисъл тук

със нова сила ще ни преоткриват

защото просто сме един за друг

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??