29.05.2010 г., 22:28 ч.

Единични електрони 

  Поезия » Любовна
583 0 0

Единични електрони

 

Караш ме да не спя,

по теб да си губя ума,

очите ти да бленувам,

устните ти да сънувам,

да съм жива и желана,

уникална и мечтана...

 

Караш ме да си мечтая,

всичко в мен е гола вяра,

караш ме и да ридая,

аз неистово те желая??!

 

 Душата ми е неспокойна,

а аз съм пак сама в нощта,

а аз съм тук сама

в романтика една...

 

Умът ми мисли все за теб,

искам да съм в твоя скут

да докосвам твойта плът,

не сама на този бряг в смут!

Не в този чужд свят,

не на този пуст бряг...

 

 

Кога ще легнеш ти до мен

да те почувствам мъж,

ще ме събудиш със целувка,

ще бъда аз пред теб жена,

любов в едно да слеем ний,

телата ни да бъдат единени...

 

Отдавна тез души съединени,

за тези дни и нощи съвършени,

бленуват и мечтаят  разделени!

 

О, милите ми електрони единични

да чакат утрото сами, обречени!

29.05.2010

Ланзароте

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??