5.10.2007 г., 8:51 ч.

Единствен 

  Поезия
605 0 2
Единствен ти извърташе си лекичко главата.
Единствен ти боеше се от погледа любовен.
Единствен ти страхуваше се от съдбата.
Единствен ти от болката ли бе отровен?
Единствен ти държеше си се на краката.
Единствен ти не влюби се във мен.
Единствен ти използваше си май главата.
Единствен ти остана си към мен студен!


© Димана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??