5 oct 2007, 8:51

Единствен 

  Poesía
610 0 2
Единствен ти извърташе си лекичко главата.
Единствен ти боеше се от погледа любовен.
Единствен ти страхуваше се от съдбата.
Единствен ти от болката ли бе отровен?
Единствен ти държеше си се на краката.
Единствен ти не влюби се във мен.
Единствен ти използваше си май главата.
Единствен ти остана си към мен студен!


© Димана Желязкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??