12.06.2013 г., 9:58 ч.

Единствена 

  Поезия
573 1 0

Име си няма.
Само Единствена.
Чака реда си
на опашка за сбъдване.
Тя е с очи
чисти и искрени.
Пълни с надежда, тишина
и привързаност.
Няма си минало,
а сега и завинаги
гледа те дълго,
копнежно и влюбено.
С ръце
нежни, топли и пламенни,
когато прегърнат,
да ти е сигурно.
Не са груби, тежки,
изстинали,
а чувствени, гальовни,
жаравено силни.

Име си няма.
Любов я наричам.
Само моя.
Единствена...

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??