на първия обичан...
Влюбих се във първата си грешка.
Oще не знаех, че стрелите на Купидон
били намазани с отрова...
Любовта превръща и царя в пешка,
и във лудост всяка капка разум...
Идва винаги без да си готова...
A си отива точно тогава,
когато сърцето прелива от нея...
Има хиляди лица и имена,
но няма дума, която напълно я описва...
Само тя има властта да дава крила
и да прекършва...Тя е дявола и Бога...
А първата любов е най-сладка,
но и най-насищаща... Добре, че е само една!
След първата любов се обича наполовина...
© Таня Атанасова Всички права запазени
Мога само това да кажа...