6.12.2007 г., 10:29 ч.

Единствена душа 

  Поезия » Любовна
989 0 2
Отново пия вода, пия вода от сладката чешма,
сладката чешма на любовта,
няма болка, няма никаква лъжа,
оцелява само невинната истина.

Любовта, единствено тя възкресява моята муза,
а нежността поражда сладката миризма, от това
да усетиш красотата на греха.
Душа единствена, сърце единствено
те даряват с чувството да твориш,
да оцеляваш, да обичаш, да се бориш.


с поклон към теб, моя единствена душа...

© Светлозар Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??