2.04.2008 г., 22:54 ч.

Единствена си ти 

  Поезия » Любовна
1268 1 1
Като цвете в пролетта,
красива, нежна и добра.
Като ангел със крила,
омайна, прелестна, една!

Неповторима си, принцесо,
с усмивка по-красива от дъга.
Едва ли има друга на света,
така прекрасна, хубава звезда!

Бленувам аз да те разсмея,
да видя най-красивата усмивка.
За теб мечтая всеки ден,
да зърна погледа ти пламенен!

Наддавам аз любовен зов
и моля се да чуеш ти...
О, прелест, моля те,
моето сърце, любов вземи!

© Васко Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано да си ѝ го казал, поздрави за стиха.
Предложения
: ??:??