И този стих отправен е към Бога!
И този стих на Него посветих!
В молитвите са
моите тревоги
и вярата, която не отпих;
заблудите и тихите коварства,
лъжите, що изричаме на глас;
съмненията,
плахите бунтарства
и болките, в които изгорях...
Греховен свят...
от радости, неволи,
предателства, измени и беди...
Единствено човекът в мен се бори,
опитал времето да победи!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени