3.06.2009 г., 1:07 ч.

Единствено желание 

  Поезия » Любовна
508 0 1

Ако някой днес ми каже:

Намисли си ти желание едно!

Бих поискала да мога

да се будя всяка сутрин в твоето легло.

Да усещам аромата,

топлата ти кожа...

А дъхът ти тялото ми да обхожда.

Да усещам топлината,

огнените ти ръце...

А устните ти да пълзят по моето лице.

И ако някой днес ми каже:

Достатъчно ли е това?

Бих отвърнала му: Да!

Щастлива аз ще бъда,

щом блясъка в очите ти на сутринта ще видя!

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??