28.04.2014 г., 22:45 ч.

Единствено съзвучна с песента 

  Поезия » Любовна
394 0 6

Обичам те... една, звездице моя,

си в мислите, в живота ми, в съня!

Кой може да възпре за миг прибоя –

кой порива ще спре на любовта!

 

Живеят светли спомени лирични –

прочувствен филм, останал в паметта,

във който срещам своето момиче

и с тръпни устни вкусвам любовта!

 

Припламва тя подобно летен огън

в сърцето ми, изгаряйки плътта –

красива, безсловесна, белонога,

единствено съзвучна с песента!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??