Исках да си запаля цигара,
ръцете ми се разтрепериха и паднах...
В бездни от сълзи и хаос, отново търесех ТЕБ - напразно!...
И пия болка, дишам болка, с мене е
дори в съня...
Раят не е на Земята!
Любовта - химера, със фалшиво име, винаги
ЕДНА!...
Автор: Моника Стойчева
Дата: 25. 02. 2014г.
© Моника Стойчева Всички права запазени